Vi gentager kæmpesuccesen og byder igen på årets største skaldyrsoplevelse.
2024 skal være lig med skaldyr, lækre bobler, kold vin og store grin i gode venners lag. Vi bringer hygge og charme til Aarhus Ø, hvor Chef Daniel Justesen kreerer den ultimative oplevelse med de bedste råvarer fra de danske fjorde og have.
Herudover har man mulighed for at toppe oplevelsen med bl.a. ægte Caviar og trøffel
15 retter med skaldyr til 650,-
(OBS: Menuen nedenunder er blot inspiration fra sidste gang)
1)
Krustade med rimmet kammusling, ingefær og peberrod
Sprød agurk med hesterejer
Brioche og røget blåmsusling
Puffede hummerchips med hummermousse
2)
Østers med umodne tomater og chili
Dampet øsers med miso og safran
Friteret østers
3)
Surdejsbrød med blæksprutte
Knivmusling med hvide asparges
Sprød krabbemousse med karse
4)
Skaldyrs boullion med citorngræs og kaffir
Sprød ravioli med blåmusling og trøffel
5)
Sprød tærte
Kammusling, lrter og thyboost
6)
Jomfruhummer
Luftig hummercreme, ramsløg og nyer kartofler'7)
Limfjordshummer
Grønne asparges og nye løg
Book plads direkte på hjemmesiden(yderst få pladser igen - Venteliste muligt)