Events og oplevelser

Gourmet aften med moderne danske retter 29/2 & 1/3 2024

Elsker du dansk mad med et moderne præg? 

Havnær inviterer indenfor til en aften, hvor vi tager gode klassiske danske retter, og giver dem et moderne personligt tvist i allerbedste moderniseret gourmetstil 

Aftenen byder på 15 serveringer til 600,- 


Menuen​​​​​​​
​​​​​​​Snacks: 
Tunmousse 
Brændende kærlighed
Grillet sild med æg 
Boller i karry 
Tarteletter 
Rejemad 
Stegt flæsk med persillesovs  
Æbleskiver i forklædning 

1) Stjerneskud 
Dampet og stegt fisk 

2) Fiskekarbonade 
Rødder i variation 

3) Biksemad
Vagtelæg, kartoffel og pighvar 

4) Forloren hare

5) Gammeldags æblekage 

6) Petit fours 
Citronfromage 
Kiksekage 
Drømmekage
​​​​​​​

Skaldyrs tirsdag i hele marts 2024

Vi byder på 3 retter med snacks til 350,-

Snacks til opvarmning

Forret:
Skaldyrssuppe
Med krabbe og musling

Mellemret:
Gourmet bøfsandwich med jomfruhummer

Hovedret:
Indbagt og farseret kammusling


Book direkte under booking

​​​​​​​

Lammeaften 21/3 & 22/3 2024

Som noget helt unikt byder Havnær på to fantastiske aftener, hvor lam spiller den helt store hovedrolle.

Vi er selv fra landet, og elsker naturen.

Vi vil til denne aften serverer lam fra vores ”hjemegn” Salling i Vestjylland, hvor de har levet det frie liv med masser af frisk luft. Det er glade dyr. Det er dyrevelfærd. Det er smag.

Lammene er opvokset på ”heden” i Salling i vestjylland hos lammeavleren Karsten Villadsen, der sørger for, at de har de allerbedste forhold.

Aften byder på lam på 12 forskellige måder, og bliver afsluttet med sødt. Herligheden koster 450,-.


Køb din billet direkte under booking
​​​​​​​

​​​​​​​

Fransk aften på Havnær´sk 18/4 & 19/4 2024 

Vi byder på to aftener, hvor vi leger med retter fra det franske køkken tilsat et personligt touch fra vores eget køkken 

15 serveringer inspireret fra det franske køkken 

Der kan tilkøbes kaviar og trøffel på dagen til yderst gode priser 

Pris per person uden drikkevarer: 600,- 

Snacks/små retter: 
Krustade med marineret skaldyr
Løgsuppe 
Gougers med 24 måneders skinke 
Snegle og hvidløg 
Marineret østers med jordskokker 
Franske makroner og krabbe 
Blåmusling og sprød kartoffel 
Brioche og malt 
Vagtel og efterårs svampe

1) Bouillabaisse
Jomfruhummer og fisk fra dagens auktion 

2) Rørt tatar 
På okse med efterårskål 

3) Boeuf Bourguignon
Kartoffel i variation 

4) Creme bruleé 
Hvidchokolade og hindbær

5) 3 slags franske petit fours 


Book plads direkte under booking


Skaldyrsfestival på Aarhus Ø 23/5, 24/5 & 25/5 2024 

Vi gentager kæmpesuccesen og byder igen på årets største skaldyrsoplevelse.

2024 skal være lig med skaldyr, lækre bobler, kold vin og store grin i gode venners lag. Vi bringer hygge og charme til Aarhus Ø, hvor Chef Daniel Justesen kreerer den ultimative oplevelse med de bedste råvarer fra de danske fjorde og have.

Herudover har man mulighed for at toppe oplevelsen med bl.a. ægte Caviar.

15 retter med skaldyr til 650,-

​​​​​​​Menu følger i starten af 2024, men indeholder som altid alt lige fra Hummer, jomfruhummer, østers, til kammusling osv.


Book plads direkte på hjemmesiden


Asparges aften 6/6 & 7/6 2024  

Vi byder på snacks og 5 retter, hvor asparges spiller en rolle i hver ret

Pris per person 450,-


Sankt hans aften 2024

Snacks og 7 retter til 550,- 

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies