Events og oplevelser


WINEMAKERS DINNER i samarbejde med Knud Kjellerup og Albert Sounit - 4. Marts

  

Det er med største fornøjelse at vi hos Restaurant Havnær nu kan invitere Jer til WINEMAKERS DINNER d. 04/03/22, med ingen ringere end Knud Kjellerup. Knud Kjellerup står bag det imponerende vinhus Albert Sounit beliggende i Bourgogne, og vi hos Havnær er helt forelskede i de gyldne dråber, som vi modtager herfra. Derfor vil vi gerne, sammen med Knud, dele vores kærlighed til Albert Sounit med Jer.
Så tag dine bedste vin-drikkende venner under armen, slå lytterlapperne ud, læn dig tilbage og kom og nyd en velsmagende og inspirerende aften i vinens og gastronomiens tegn.

Det praktiske :
Dato: 04-03-22
Starttidspunkt: 18.00
Sted: Restaurant Havnær
Dagmar Petersens Gade 119

Pris: 1200,- 
Inkluderer 5 snacks, 5 retter, 11 forskellige vine fra Albert Sounit


Menu:
Velkomst og snacks
• « Cuvée Prestige » Brut, Albert Sounit
• « Cuvée Blanc de Noirs » Brut, Albert Sounit
• « Grande Cuvée 2016 » Brut, Albert Sounit

Forret: Kammusling & Jomfruhummer. Muslingefløde og friske urter
Montagny 1. Cru « Les Coères » årgang 2018 Domaine Albert Sounit
Rully Blanc ”Les Saint-Jacques » 2019 Albert Sounit

Mellemret: Pighvar, Jordskokker og brunet smør
2018 Montagny 1. Cru « Les Chaniots », Domaine Albert Sounit
2018 Rully 1. Cru « Les Raclots », Albert Sounit

Hovedret: Perlehøne, Selleri og moden pære. Tomatiseret sauce
2019 Bourgogne Rouge « Vieilles Vignes », Domaine Albert Sounit
2018 Rully Rouge « Les Bas de Chênes », Albert Sounit

Osteret: Grubelagret ravost – Græskarkerner og beder
2019 Mercurey Rouge 1. Cru « Clos de Montaigus”, Albert Sounit

Dessert: Æble. Basilukum, karamel og fløde
« Cuvée Prestige » DEMI SEC, Albert Sounit

t

​​​​​​​​​​​​​​

Aarhus Ø skaldyrsfestival 2022  

Tilbydes følgende aftener:
Torsdag 10/3 (Få pladser igen)
Fredag 11/3 (Udsolgt, send mail for tilmelding til venteliste)
Lørdag 12/3 (Udsolgt, send mail for tilmelding til venteliste)

Vi gentager kæmpesuccesen og byder igen på årets største skaldyrs oplevelse.
2022 skal være lig med skaldyr, lækre bobler, kold Rosé og store grin i gode venners lag.
Vi bringer en flig af Gl. Skagens hygge og charme til Aarhus Ø, hvor Chef Daniel Justesen kreerer den ultimative oplevelse med de bedste råvarer fra de danske fjorde og have.

Herudover har man mulighed for at toppe oplevelsen med bl.a. ægte Caviar.

Anne skræddersyr en lækker vinpakke, hvor man på dagen kan vælge mellem store smagsoplevelser, der på sublim vis komplementerer de lækre danske skaldyr.

Prisen er 600 kroner per person - og så kommer drikkevarerne oveni.
Vi byder på 15 forskellige serveringer ved jeres bord, og kommer igennem både hummer, østers og en masse andet.

Begrænset antal pladser og med udsolgt sidste år, bliver der rift om pladserne i 2022. Så det gælder om at være hurtig! 

Der bookes bord direkte på hjemmesiden.


Havet rundt med Havnær - 17. FEBRUAR & 18. FEBRUAR  

Vi fejrer at foråret er på vej, og inviter denne aften på en unik oplevelse med de allerbedste råvarer fra havet.

7 retters menu og snacks  til 550,-
​​​​​​​1)
Tun
Mandler, jordskokker og agurk
2)
Kammusling
Æble, stikkelsbær og karse
3)
Rødtunge
Spinat, ramsløg og porre
4)
Skærising
Persille, vesterhavost og karry
5)
Jomfruhummer
Skaldyrsfløde og glaskål
6)
Pighvar
Selleri, kærnemælk og spidskål
7)
Chokolade
Agurk og nødder


​​​​​​​

​​​​​​​










Lammeaften på Havnær - 31. MARTS & 1. APRIL   

Som noget helt unikt byder Havnær på to fantastiske aftener, hvor lam spiller den helt store hovedrolle.
Vi er selv fra landet, og elsker naturen.
Vi vil til denne aften bringe lam fra vores ”hjemegn” Salling i Vestjylland, hvor de har levet det frie liv med massere af frisk luft. Det er glade dyr. Det er dyrevelfærd. Det er smag.

Lammene er opvokset på ”heden” i Salling ved Lammeavleren Karsten Villadsen, der sørger for de har de allerbedste forhold.

Aften byder på lam på 12 forskellige måder, og bliver afsluttet med sødt. Herligheden koster 450,-.

I kan bestille bord til aften allerede nu under booking. 

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies