Events og oplevelser

Surf´n Turf tirsdage i april

Snacks og 2 retter til 300,- 

Snacks til opvarmning

Forret:
Skaldyrssuppe
Røget skinke og dagens udvalgte fisk

Hovedret:
Bøf af flapmeat og indbagt jomfruhummer
Fritter og bearnaise 

Book direkte under booking(Husk at skriv det som kommentar eller vælg begivenheden)

​​​​​​​

Fransk aften på Havnær´sk 18/4 & 19/4 2024 

Vi byder på to aftener, hvor vi leger med retter fra det franske køkken tilsat et personligt touch fra vores eget køkken 

15 serveringer inspireret fra det franske køkken 

Der kan tilkøbes kaviar og trøffel på dagen til yderst gode priser 

Pris per person uden drikkevarer: 600,- 

Snacks/små retter: 
​​​​​​​Østers med agurk
Salat nicoise
Moules frites i nye klæder ​​​​​​​​​​​​​
Petit tartelet med kammusling 
Løgsuppe med asiastisk strejf 
Gougers med trøffel og saltet fisk 
Tart flambée 
​​​​​​​Brioche og ramsløg 

1) Bouillabaisse
Slethvar og grønt 

2) Håndskåret tatar 
Sprød tærte, ingefær og peberrod 

3) Frikasse 
24 timers kalv, asparges og ærter 

4) Creme bruleé 
variation af rabarber

5) 3 slags franske petit fours 
​​​​​​​Citrontærte 
Macarons
​​​​​​​​​​​​​Gateau Marcel 


Book plads direkte under booking


Skaldyrsfestival på Aarhus Ø 23/5, 24/5 & 25/5 2024 

Vi gentager kæmpesuccesen og byder igen på årets største skaldyrsoplevelse.

2024 skal være lig med skaldyr, lækre bobler, kold vin og store grin i gode venners lag. Vi bringer hygge og charme til Aarhus Ø, hvor Chef Daniel Justesen kreerer den ultimative oplevelse med de bedste råvarer fra de danske fjorde og have.

Herudover har man mulighed for at toppe oplevelsen med bl.a. ægte Caviar.

15 retter med skaldyr til 650,-

​​​​​​​Menu følger i starten af 2024, men indeholder som altid alt lige fra Hummer, jomfruhummer, østers, til kammusling osv.


Book plads direkte på hjemmesiden


Asparges aften 6/6 & 7/6 2024  

Vi byder på snacks og 5 retter, hvor asparges spiller en rolle i hver ret

Pris per person 450,-


Sankt hans aften 2024

Snacks og 7 retter til 550,- 

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies