Events og oplevelser

Aarhus Ø skaldyrsfestival 2022  

Tilbydes følgende aftener:
Torsdag 11/8 
Fredag 12/8
Lørdag 13/8

Vi gentager kæmpesuccesen og byder igen på årets største skaldyrs oplevelse.
2022 skal være lig med skaldyr, lækre bobler, kold Rosé og store grin i gode venners lag.
Vi bringer en flig af Gl. Skagens hygge og charme til Aarhus Ø, hvor Chef Daniel Justesen kreerer den ultimative oplevelse med de bedste råvarer fra de danske fjorde og have.

Herudover har man mulighed for at toppe oplevelsen med bl.a. ægte Caviar.

Anne skræddersyr en lækker vinpakke, hvor man på dagen kan vælge mellem store smagsoplevelser, der på sublim vis komplementerer de lækre danske skaldyr.

Prisen er 600 kroner per person - og så kommer drikkevarerne oveni.
Vi byder på en stor skaldyrsmenu, hvor det hele serveres løbende ved jeres bord.

Begrænset antal pladser og med udsolgt sidste år bliver der rift om pladserne i 2022. Så det gælder om at være hurtig! 

Der bookes bord direkte på hjemmesiden under fanen 'Book bord'.


Menuen lyder som følger:

1)
Bouillon på knivmusling, og basilikum
Puffede hummerskaller og hesterejer
Håndpillede rejer og agurk
Surdejsdonuts og kompot på løg og jomfruhummer

2)
Saltede kammusling og hjemmesyrnet fløde
Knivmusling, saltede bær og urter
Estragon og røgede hjertemuslinger
Indbagt krabbe

3)
Østers med brunet smør og soya
Østers marineret i kærnemælk
Østers gratineret i citrus
Blåmusling, rabarber og glaskål

4)
Kammusling
Blæksprutte, 26 måneders ost og tomat

5)
Jomfruhummer
Ærter og stikkelsbær

6)
Hummer
Kål og grønne jordbær


 Caviar-aften på Havnær d. 15 og 16. september 2022

Havnær inviterer på en eksklusiv caviar aften på en helt ny måde. Vi byder på en 5 retters menu, hvor kaviar passer ekstra godt til hver ret.
Konceptet er, at der serveres den 5 retters menu, og dertil får hver gæst en caviardåse på 30g, som de selv kan dosere til menuen, som de lyster. Som gæst er du derfor selv med til at sætte et lille præg på aftenen, og aftenen kan nydes med en lækker vinmenu til eller andet, der lyster. 

Der bookes bord direkte på hjemmesiden under fanen 'Book bord'.
​​​​​​​
Menuen er som følger:

1)
Kammusling
Æble, karamelisseret fløde og citrus

2)
Jomfruhummer
Jordskokker, mandler og muslingefløde

3)
Helleflynder

Agurk, løg og kærnemælk

4)
Rødtunge

Kål i variation

5)
Hindbær

Hindbær og chokolade

Pris for aften: 675,-

Der vil være mulighed for vinmenu på aften med 5 glas til 550,-​​​​​​​

​​​​​​​

Italien på Havnær´sk d. 27. og 28. oktober 2022

På Havnær hører vi ikke til nogen bestemt madkasse. For os kommer mad fra hjertet, og vi lader os inspirere af det vi føler, ser og oplever.

Italien på Havnærsk er en aften, hvor vi fusionerer vores egen madstil med det italienske køkken.
Vi parrer klasse-råvarer fra vores eget køkken med italiensk madtraditioner.
Vi glæder os til at give Jer vores bud på den perfekte italienske aften.

Aften består af 5 snacks og 7 retter

Pris per person 600,-
Tilvalg af vinmenu 7 glas: 600,-

Menuen består af: 

5 snacks fra havet og landet

1)
Jordskokke panna cotta
Kulmule, mandler og saltede bær

2)
Ravioli
Spinat og vesterhavost

3)
Moderne pizza
Kammusling og  blåmusling

4)
Risotto i 2 varianter
Krabbe og urter

5)
Osso Buco med nordisk touch
Efterårsrødder og intens sauce

6)
Lime panna cotta
Citronsne og brændt chokolade

7)
Moderne tiramisu
Hjemmelavet mascarpone og kaffeis


Mortens Aften TORSdag D. 10. November 2022

På Havnær vil vi gerne invitere Jer på en dejlig menu til Mortens aften, som selvfølgelig byder på and samt andet godt til ganen.

Snacks og 3 retter til 400,-

Menuen byder på:

Forret
Cremet fiskesuppe
Jomfruhummer og torsk

Hovedret
And i to variationer
Rødkål, æble og kartofler
Andesky og chips

Dessert
Moderne ris ala mande
Vaniljecreme og portvinsnødder
Brombæris og mandler

X
!

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies