1) Indbagt jomfruhummer
Muslingefløde og grønt
2) ”Bøf sandwich”
Hummersky og hummerklo
3) Smørpocheret hummerhale
Sprøde kartofler og grillet grønt
Bearnaisesauce
Pris per person: 450,-
Der bookes plads direkte under booking
1) Indbagt jomfruhummer
Muslingefløde og grønt
2) ”Bøf sandwich”
Hummersky og hummerklo
3) Smørpocheret hummerhale
Sprøde kartofler og grillet grønt
Bearnaisesauce
Pris per person: 450,-
Der bookes plads direkte under booking
Vi gentager kæmpesuccesen og byder igen på årets største skaldyrsoplevelse.
2023 skal være lig med skaldyr, lækre bobler, kold hvidvin og store grin i gode venners lag.
Vi bringer en flig af Gl. Skagens hygge og charme til Aarhus Ø, hvor Chef Daniel Justesen kreerer den ultimative oplevelse med de bedste skaldyr.
Herudover har man mulighed for at toppe oplevelsen med bl.a. ægte Caviar.
Anne skræddersyr en lækker vinmenu, hvor man på dagen kan vælge den store smagsoplevelser, der på sublim vis komplementerer de lækre skaldyr.
Vi byder på 15 forskellige serveringer ved jeres bord, og kommer igennem både hummer, østers og en masse andet.
Begrænset antal pladser og med udsolgt sidste år, bliver der rift om pladserne i 2023. Så det gælder om at være hurtig!
Der bookes bord direkte på hjemmesiden.
Prisen er 650 kroner per person for maden.
Der kan tilkøbes vinmenu til 600,- på dagen eller bestilles fra vores stor vin- og drikkekort
Køb jeres billet direkte under booking
Vi inviter indenfor til to aftener, hvor vi fusionerer vores køkken med italienske retter
Snack og 7 retter: 600,-
Menuen:
Snacks:
24 måneders skinke og friteret pasta
Glaskåls ravioli og tun
Gazpacho på umodne tomater
Arancini og rimmet kystfisk
1) Jordskokke panna cotta
Kulmule og hengemte asparges
2) Ravioli
Torsk, spinat og blåmuslinger
Fuldmåneost og purløg
3) Pizza
Jomfruhummer
Tomat og røget fløde
4) Risotto
Kærnemælk og helleflynder
Vilde svampe
5) Osso buco
Kalveskank tilberedt i 24 timer
Trøffel og kartoffel
6) Panforte
Olivenolie og pistacie
7) Citron panna cotta
Karamel og nødder
Book plads direkte under booking
Vi byder på to aftener, hvor vi leger med retter fra det franske køkken tilsat et personligt touch fra vores eget køkken
16 serveringer inspireret fra det franske køkken
Der kan tilkøbes kaviar og trøffel på dagen til yderst gode priser
Pris per person uden drikkevarer: 600,-
Snacks/små retter:
Krustade med marineret skaldyr
Løgsuppe
Gougers med 24 måneders skinke
Snegle og hvidløg
Marineret østers med jordskokker
Franske makroner og krabbe
Blåmusling og sprød kartoffel
Brioche og malt
Vagtel og efterårs svampe
1) Bouillabaisse
Jomfruhummer og fisk fra dagens auktion
2) Rørt tatar
På okse med efterårskål
3) Boeuf Bourguignon
Kartoffel i variation
4) Creme bruleé
Hvidchokolade og hindbær
5) 3 slags franske petit fours
Book plads direkte under booking