Hasselnød og kammusling
Glaskål og ørredrogn
Aftenkort
(fra 18.00)
Nær-Oplevelse
Snacks og 3 retter 400,- (Kystfisk, and, moderne ris ala mande)
Snacks og 5 retter 475,- (Helleflynder, kystfisk, kulmule, and, moderne ris ala mande)
Snacks og 7 retter 600,-
Køkkenet anbefaler 5 eller 7 retter
(Kød kan på dagen skiftes ud med fiskeret)
(Vi laver gerne en vegetarisk udgave af menuen ved forudbestilling)
Vinmenu
3 glas 300,-
5 glas 475,-
7 glas 600,-
Grønne tomater og estragong
Jordskokker i variation
Røgede blåmusling og hummersky
Syltede æbler og urtesalat
Græskar og Thise ost
Karryis og timian
Selleri og rødkål
Glace på andesky
Julebrød og rødbede
Mandelmousse og mascarpone
Sprød kokos og havtornis
Ala Carte
Forretter
Østers marineret i kærnemælk og urter
Østers med brunet smør, soya og mandler
Gratineret Østers
En af hver eller udvælg din favorit
Tilvalg: Ved køb af flere østers, per stk. 35,-
Tilvalg/alternativ: Østers naturel med 5g Rossini Baerri Caviar 100,-
variation af skaldyr og grønt
Cremet smørsauce og syltet grønt
Mandler og urter
Ost fra Thise og syltede grønt
Hovedretter
Glaseret rødder og kartoffel kompot
Cremet skaldyrssauce
Dampet fisk fra kysten
Grønt fra landet
(Fås også i en vegetarisk udgave med grønt)
Kompot på kartofler
Grillet grønt og sauce
Selleri og rødkål
Glace på andesky
Desserter
Mandelmousse og mascarpone
Sprød kokos og havtornis
Is på bær fra egen have
Julebrød og rødbede