Aftenkort
(TIRSDAG - LØRDAG fra 18.00)

Til aften byder vi på vores "Nær Oplevelse" samt en ala carte menu

NÆR-OPLEVELSE

Snacks og 3 retter 400,- (Fisketartelet, kalve bavette, efterårsfrugter og chokolade)
Snacks og 5 retter 475,- (fisketartelet, marmoreret lange, danske svampe, kalvebavette, efterårsfrugter og chokolade)
Snacks og 7 retter 600,-
Tilkøb Osteret 100,-

Køkkenet anbefaler 5 eller 7 retter

Vinmenu
3 glas 300,-
5 glas 475,-
7 glas 600,-

Menuen
1) Rossini Kaviar
Mousse på græskarkerner
Saltet kammusling og reduceret kærnemælk 

2) Fisketartelet
Kuller og flæskesvær
Grønne jordbær og basilikum 

3) Marmoreret lange
Midsommerost og tomat

4) Danske svampe
Glaseret kystfisk og sprutte
Jordskokke is og jordskokkechips

5) Indbagt jomfruhummer 
Græskar og hummersky

6) Kalvebavette
Terrin på spidskål og svinekæbe
Danske æbler og glace med karamelliseret løg

7) Efterårsfrugter og chokolade
Is på blomme og pocheret pære 
Mørk chokolade og luftig citron 

Tilvælg ost - 100 kr
Thyboost og hvid kloster
Indbagt i brioche
​​​​​​​Sprød karamel og sauce på brombær og portvin


ALA CARTE

FOrretter

3 stk. Østers på Havnær´sk - 120,-
Østers med spicy agurk
Østers med brunet smør og miso
Friteret østers

En af hver eller udvælg din favorit
Tilvalg: Ved køb af flere østers, per stk. 35,-
Tilvalg/alternativ: Østers naturel med 5g Baerri Caviar 100,-


​​​​​​​Cremet fiskesuppe - 120,-
Dampet kystfisk og grønt


Blomkål - 100,-
Cremet smørsauce og syltet grønt
Pinjekerner og urter


Baerri Caviar 30g - 400,-


Agustus gourmet skinke - 110,-

Gratineret ost og hjemmesylt
​​​​​​​

Hovedretter

Dagens fiskeret - 250,-
Varierer dagligt

​​​​​​​Svamperisotto - 250,-
Dampet fisk fra kysten
Grønt fra landet
(Fås også vegetarisk)


Grillet dansk Oksefilet - 335,-
Glaseret grønt og kartoffel
Oksesauce


Kalvebavette | - 250,-
Terrin på spidskål og svinekæbe
​​​​​​​Danske æbler og glace med karamelliseret løg ​​​​​​​

Desserter

Creme bruleé - 100,-
Is på bær og sprødt


Thyboost og hvid kloster - 100,-
Indbagt i brioche
Sprød karamel og sauce på brombær og portvin


Efterårsfrugter og chokolade - 100,-
​​​​​​​Is på blommer og pocheret pære
Mørk chokolade og luftig citron 


​​​​​​​
Karamelisseret hvid chokoladekage - 100,-
Bær is og sprødt