Aftenkort
(TIRSDAG - LØRDAG fra 18.00)

Til aften byder vi på vores "Nær Oplevelse" samt en ala carte menu

NÆR-OPLEVELSE

Snacks og 3 retter 400,- (Fisketartelet, duet af ko, æble)
Snacks og 5 retter 475,- (Fisketartelet, kammusling, jomfruhummer, duet af ko, æble)
Snacks og 7 retter 600,-
Tilkøb Osteret 100,-

Køkkenet anbefaler 5 eller 7 retter

Vinmenu
3 glas 300,-
5 glas 475,-
7 glas 600,-

Menuen
1) Sprutte
Hengemte grønne tomater
Luftig kærnemælk og lun hasselnødvinaigrette

2) Fisketartelet
Kuller og is på græskarkerner 
Kyllingeskind og pære
​​​​​​​

3) Kammuslingpizza
Grillet kartoffelbrød og misocreme
Citrusfrugter og thybo ost 

4) Jomfruhummer
Røget blåmusling og gulerødder
Brunet smør og pinjekerner

5) Tatar på okseinderlår
Trøffel og kartoffel 

6) Duet af ko
Sprød svampe ravioli og grillet løg
​​​​​​​Intens sauce og estragon 

7) Æble
Mousse på sesam og karamel
 Syltede æble og is på æble og citrontimian 

Ostevaffel
Juleostost og pære


ALA CARTE

FOrretter

3 stk. Østers på Havnær´sk - 120,-
Østers med kærnemælk og urteolie
Østers med brunet smør, mandler og miso
Friteret østers med spicy dip

En af hver eller udvælg din favorit
Tilvalg: Ved køb af flere østers, per stk. 35,-
Tilvalg/alternativ: Østers naturel med 5g Baerri Caviar 100,-


​​​​​​​Cremet fiskesuppe - 120,-
Dampet kystfisk og grønt

Saltbagt selleri - 100,-
Thise ost og brunet smør


Lille caviar ret fra køkkenet - 100,-


Tatar på okseinderlår  - 110,-

Sprød kartoffel og hjemmesylt
​​​​​​​

Hovedretter

Dagens fiskeret - 250,-
Varierer dagligt

​​​​​​​Svamperisotto - 250,-
Stegt fisk fra kysten
Grønt fra landet
(Fås også vegetarisk)


Grillet Steak - 335,-
Glaseret grønt
Fritter og sauce


Duet af ko | - 250,-
Sprød svamperavioli og grillet løg
​​​​​​​Intens sauce og estragon

Desserter

Creme bruleé - 100,-
Is på bær fra egen have 


Ostevaffel - 100,-
Juleost og blomme

Æble - 100,-
Mousse på sesam og karamel
Syltet æble og og is på æble og citrontimian
​​​​​​​
Citronkage 100,-
Vaniljeis og kokos 

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies