Til aften byder vi på vores "Nær Oplevelse" samt en ala carte menu
Aftenkort
(TIRSDAG - LØRDAG fra 18.00)
NÆR-OPLEVELSE
Snacks og 3 retter 400,- (Hvid asparges, grissebasse, rabarber)
Snacks og 5 retter 475,- (Fisketartelet, stenbiderrogn, hvid asparges, grissebasse, rabarber)
Snacks og 7 retter 600,-
Tilkøb Osteret 100,-
Køkkenet anbefaler 5 eller 7 retter
Vinmenu
3 glas 300,-
5 glas 475,-
7 glas 600,-
Menuen
1) Kammusling
Græskarkerner og ørredrogn
2) Fisketartelet
Kuller og is på ærter
Kyllingeskind og stikkelsbær
Tilkøb: Baerii Kaviar til 85kr
3) Islandsk stenbiderrogn
Ramsløgspandekage og sprød karotffel
Flødeost og citrus
4) Hvid asparges
I variation
Kystfisk og hasselnød
5) Jomfruhummer
Hummerdip og små gulerødder
6) Dansk grissenakke
Grønne asparges og nye løg
Brunet smør, trøffel og flæskesvær
7) Rabarber
Citronkage og pinjekernemousse
Sprød karamel og variation af rabarber
Midsommerost
Agurkeis og tørret havre
ALA CARTE
FOrretter
3 stk. Østers på Havnær´sk - 120,-
Østers med kærnemælk og urteolie
Østers med brunet smør, mandler og miso
Friteret østers med spicy dip
En af hver eller udvælg din favorit
Tilvalg: Ved køb af flere østers, per stk. 35,-
Tilvalg/alternativ: Østers naturel med 5g Baerri Caviar 100,-
Cremet fiskesuppe - 120,-
Dampet kystfisk og grønt
Saltbagt selleri - 100,-
Thise ost og brunet smør
Lille caviar ret fra køkkenet - 100,-
Tatar på okseinderlår - 110,-
Sprød kartoffel og hjemmesylt
Hovedretter
Dagens fiskeret - 250,-
Varierer dagligt
Svamperisotto - 250,-
Stegt fisk fra kysten
Grønt fra landet
(Fås også vegetarisk)
Grillet Steak - 335,-
Glaseret grønt
Kartoffelkage og ægte sauce
Dansk grissenakke | - 250,-
Grønne asparges og nye løg
Brunet smør, trøffel og flæskesvær
Desserter
Creme bruleé - 100,-
Is på bær fra egen have
Midsommerost - 100,-
Agurkeis og tørret havre
Rabarber - 100,-
Citronkage og mousse på pinjekerner
Sprød karamel og variation på rabarber
Hvid chokoladekage - 100,-
Kokos og bæris