PÅSKE I VANDKANTEN (FROKOST)


Vores køkken inviterer indenfor til en lækker Påskefrokost med velkendte og nye påskesmage.

Det hele serveres i afslappende tempo ved jeres bord i et godt mix af portionsretter og deleretter.

Prisen er 250,- per person, og vi gør opmærksom på, at vi disse dage kun kan holde jeres bord indtil 16.30


Menuen

Hjemmelavet stege sild med æg og karse i variation
Grillet fisk fra vesterhavet med kålsymfoni
Mousse på dampet torsk med hjemmesylt
Rimmet fisk med kærnemælk, løg og urtet

Persillefarseret fisk med sennepssauce
Lun suppe med grønt og fisk
Indbagt fisk med tilbehør
Okse i hjemmelavet filodej og marineret salat
Lokal Lam med stuvede rødder
Rilette på kylling med asparges


Serveres følgende dage til frokost:

Torsdag 28/3
Fredag 29/3
Lørdag 30/3
Søndag 31/3
Mandag 1/4


Bestil bord direkte under booking

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies