Påske i vandkanten (FROKOST)

Vores køkken inviterer indenfor til en lækker Påskefrokost med velkendte og nye påskesmage.
Det hele serveres i afslappende tempo ved jeres bord i et godt mix af portionsretter og deleretter.

Prisen er 250,- per person, og vi gør opmærksom på, at vi disse dage kun kan holde jeres bord indtil 16.30.

Menuen:
Moderne udgave af ”Skidne æg” med fisk
Hjemmemarineret og stegte sild
Ceviche med urter og kål
Rimmet fisk med kærnemælk og dild
Farseret fisk fra auktionen
Lun suppe med grønt og fisk
Indbagt fisk med tilbehør
Okse i hjemmelavet filodej og marineret salat
Lokal Lam med stuvede rødder
Gourmet hønsesalat med dansk kylling og gourmet skinke

Serveres følgende dage til frokost:
Torsdag 6/4
Fredag 7/4
Lørdag 8/4
Søndag 9/4
Mandag 10/4


​​​​​​​Book jeres plads allerede nu under booking

AFTEN I PÅSKEN

I påsken serverer vi til aften en 3-retters påskemenu med snacks til 350,- 

Snacks og brød

Forret:
Glaseret asparges 
​​​​​​​Smørsauce og frisk fisk fra kysten 


Hovedret:
Oksetykkam og kalvebavette
Grillet løg og selleri i variation 


Dessert:
Rabarbar i variation 
​​​​​​​Hvid chokolade og luftig citron 

F


Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies