Pinse i vandkanten (FROKOST)

Vores køkken inviterer indenfor til en lækker Pinsefrokost med velkendte og nye smage.

Det hele serveres i afslappende tempo ved jeres bord i et godt mix af portionsretter og deleretter.

Prisen er 250,- per person, og vi gør opmærksom på, at vi disse dage kun kan holde jeres bord indtil 16.30

Serveres følgende dage
Lørdag 18/5
Søndag 19/5
Mandag 20/5

Menuen lyder på:

Grillet lyssej med kærnemælk og ramsløg 

Mousse på dampet torsk med hjemmesylt

Ceviche på laks og kulmule med miso og urter

Fladbrød med skaldyr

Persillefarseret fisk med muslingesauce 

Indbagt fisk med tilbehør

Hjemmelavede fiskefrikadeller med stuvede kål 

Hjemmelavet ravioli med langtidssimret okse 

Rilette på kylling med glaskål og rabarber

Langtidsstegt cuvette fra gastrokalv med salat på nye kartofler og ærter 


​​​​​​​

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies