Aftenkort
(TIRSDAG - LØRDAG fra 18.00)

Til aften byder vi på vores "Nær Oplevelse" samt en ala carte menu

NÆR-OPLEVELSE


NÆR-OPLEVELSE
Snacks og 3 retter 400,- (Dampet vesterhavsfisk, and, vinterdessert)
Snacks og 5 retter 475,- (Fisketartelet, jomfruhummer, vesterhavsfisk, and, vinterdessert)
Snacks og 7 retter 600,-
 Osteret 100,-
Køkkenet anbefaler 5 eller 7 retter


Vinmenu:
3 glas 300,-
5 glas 475,-
7 glas 600,-


1) Sprutte
Hengemte hvide asparges
Cider og ørredrogn

2) Fisketartelet
Marineret fisk og kyllingeskind
Syltet æble og græskar

Tilkøb: Baerii Caviar 85,-

​​​3) Jomfruhummer
Grønlangkål og blåmusling
Brunet smør og peberrod

4) Dampet vesterhavsfisk
Luftig kartoffel og porre
Grønne jordbær

5) Dansk okse
Sprøde ris og carpaccio
Trøffelcreme og beder

6) And i variation
Andebryst og confiteret lår
Selleripandekage og appelsin


7) Vinterdessert

Brombær fra egen have
Brunkage med karamel og vanilje

Tilvalg: Juleost fra Thise
Sprød rug, karamel og pære


ALA CARTE

FOrretter

3 stk. Østers på Havnær´sk - 120,-
Østers med kærnemælk og urteolie
Østers med brunet smør, mandler og miso
Friteret østers med spicy dip

En af hver eller udvælg din favorit
Tilvalg: Ved køb af flere østers, per stk. 35,-
Tilvalg/alternativ: Østers naturel med 5g Baerri Caviar 100,-


​​​​​​​Cremet fiskesuppe - 120,-
Dampet kystfisk og grønt

Stegt spidskål - 100,-
Thise ost og brunet smør


Lille caviar ret fra køkkenet - 100,-


Tatar på okseinderlår  - 125,-

Sprød kartoffel og hjemmesylt
​​​​​​​

Hovedretter

Dagens fiskeret - 250,-
Varierer dagligt

​​​​​​​Kærnemælksrisotto - 250,-
Stegt fisk fra kysten
Grønt fra landet
(Fås også vegetarisk)

Grillet Steak - 335,-
Glaseret grønt
Fritter og sauce 


And i variation | 250,-
Andebryst og confiteret lår
Selleripandekage og appelsin

Desserter

Desserter

Vinterdessert|100,-
Brombær fra egen have
Brunkage med karamel og vanilje

Creme bruleé |100,-
Serveres med is

Juleost fra Thise|100,-
Sprød rug, karamel og syltet pære

​​​​​​​Hvid chokoladekage | 100,-
Kokos og bæris

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies