Til aften byder vi på vores "Nær Oplevelse" samt en ala carte menu
Aftenkort
(TIRSDAG - LØRDAG fra 18.00)
NÆR-OPLEVELSE
Snacks og 3 retter 400,- (Fisketartelet, spoleben, æble)
Snacks og 5 retter 475,- (Fisketartelet,skærissing, svampe, spoleben, æble )
Snacks og 7 retter 600,-
Tilkøb Osteret 100,-
Køkkenet anbefaler 5 eller 7 retter
Vinmenu
3 glas 300,-
5 glas 475,-
7 glas 600,-
Menuen
1) Sprutte
Ørredrogn og brunet smør
Hengemte hvide asparges og purløg
2) Kammusling
ønne jordbær og Vesterhavsost
Muslingefløde og urter
3) Fisketartelet
Marineret fisk og kyllingeskind
Saltede agurk og is på ærter
Tilvalg: Kaviar til 85kr
4) Skærissing
Modne og umodne tomat
Kærnemælk og pinjekerner
5) Vilde svampe
Indbagt jomfruhummer og dampet blåmusling
Kål og luftig svampesuppe
6) Spoleben fra velfærdsgris
Hyldeblomst og gulerødder
Barbeque og karse
(Kan skiftes ud med fiskeret på dagen)
7) Moderne æblekage
Karamelisseret æblekage og miso
Karamelis og luftig æblemousse
Ost
Thyboost og hvid kornblomst
Ristet rugbrød, trøffel og hindbær
ALA CARTE
FOrretter
3 stk. Østers på Havnær´sk - 120,-
Østers med kærnemælk og urteolie
Østers med brunet smør, mandler og miso
Friteret østers med spicy dip
En af hver eller udvælg din favorit
Tilvalg: Ved køb af flere østers, per stk. 35,-
Tilvalg/alternativ: Østers naturel med 5g Baerri Caviar 100,-
Cremet fiskesuppe - 120,-
Dampet kystfisk og grønt
Stegt spidskål - 100,-
Thise ost og brunet smør
Lille caviar ret fra køkkenet - 100,-
Tatar på okseinderlår - 125,-
Sprød kartoffel og hjemmesylt
Hovedretter
Dagens fiskeret - 250,-
Varierer dagligt
Kærnemælksrisotto - 250,-
Stegt fisk fra kysten
Grønt fra landet
(Fås også vegetarisk)
Grillet Steak - 335,-
Glaseret grønt
Fritter og sauce
Velfærds spoleben | - 250,-
Hyldeblomst og gulerødder
Barbeque og karse
Desserter
Creme bruleé - 100,-
Serveres med is
Thyboost og hvid kornblomst - 100,-
Ristet rugbrød, trøffel og hindbær
Moderne æblekage- 100,-
Karamelisseret æblekage og miso
Karamelis og luftig æblemousse
Hvid chokoladekage - 100,-
Kokos og bæris