Frokostmenu
Tirsdag - Lørdag (12-15)
Søndag serveres kun vores "Vandkantsmenu"
5 små snacks fra køkken for to | 85,-
3 stk. Østers|110,-
Østers marineret i kærnemælk og urter
Østers med brunet smør, soya og mandler
Gratineret Østers
En af hver eller udvælg din favorit
Tilvalg: Ved køb af flere østers, per stk. 35,-
Tilvalg/alternativ: Østers naturel med 5g Rossini Baerri Caviar 100,-
Baerri Cavair fra Rossini 30g|400,-
Stjerneskud|170,-
Surdejsbrød, dampet og stegt fisk fra havet
søkogte Rejer, røgede blåmuslinger, marineret fisk og hengemte grønsager.
Hertil Luftig tomatiseret hummercreme
Dampede Limfjordsblåmuslinger|145,-
Hvidvin, urter og fløde
Urtecreme og hjemmelavede fritter
Gourmet fiskedeller|200,-
Fyldt med Kammusling og jomfruhummer
Behørigt tilbehør og hjemmebagt rugbrød
Smørrebrød 2 stk |170,-
Stegt fisk og jomfruhummer
Lun Okse og syltede grønt
Tilvalg: Hjemmemarineret sild 59,-
Salat|150,-
Årstidens salater og grønsager
Toppet med Oksefilet og Vesterhavsost
Frokost "Tasting menu|Fra 300,-
3 serveringer 300,-
4 serveringer 350,-
5 serveringer 400,-
Køkkenet sammensætter på dagen en menu med deres bedste råvarer
Menuen er fisk/skaldyr medmindre andet ønskes.
(Kræver forudbestilling)
Desserter
Rabarber|100,-
Variation af rabarber
Brændt chokolade og citrus
Midsommerost|90,-
Hasselnødder og hengemte beder
Dagens hjemmebag|55,-