Pinse i vandkanten (FROKOST)

Vores køkken inviterer indenfor til en lækker Pinsefrokost med velkendte og nye smage.

Det hele serveres i afslappende tempo ved jeres bord i et godt mix af portionsretter og deleretter.

Prisen er 250,- per person, og vi gør opmærksom på, at vi disse dage kun kan holde jeres bord indtil 16.30

Serveres følgende dage
Lørdag 7/6
Søndag 8/6
Mandag 9/6

Menuen lyder på:

Mousse på dampet fisk med hjemmesylt og puffede chips
Ceviche på kuller med miso, capers og ærter
Sprød ravioli på lange med stikkelsbær og ramsløg
Hjemmestegt sild med sommerlig grønt
Krokette på torsk med tilbehør
Hjemmelavede fiskefrikadeller med stuvede kål 
Dampet skærissing med fiskesauce og kiks
Asparges og skinke
Kyllingesalat med rabarber
Langtidsstegt cuvette fra gastrokalv med salat på nye kartofler og ærter 


​​​​​​​

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies